torsdag 28. mars 2013

Eksotisk stue

En liten oppfølger til innlegget nedenfor. I konkurransen jeg skrev om kunne man delta med forskjellige rom, dermed henger jeg meg på med bilder av stuen. Her kan du se andre bidrag.

Den orientalsk- blomstrete tapeten, mørke vegger, fugler på peishyllen, sommerfugler og hodeskaller gjør rommet eksotisk og kontrastfylt. 
Dette er et knippe bilder fra stuen min. Jeg har enda ikke fått til et bra oversiktsbilde av stuen, derfor blir det mer detalj-bilder. Jeg er veldig opptatt av å skape mange stemningsfulle miljøer i stuen for å gi øyet mye å se på og få et interessant og spennende rom å være i. Jeg blir aldri ferdig å forandre på ting. Akkurat nå er det en liten pause fra min egen stue for å feire påsken hos svigers. 

Fortsatt god påske til dere!


Klem fra Marte.2 kommentarer:

 1. Nå har jeg lest mange innlegg her inne. Plutselig satt jeg i julestemning. Kjempekoselig hjem du har :) Har lagt meg til som følger og gleder meg til å følge dere videre! Så heldig du er som har en slik kreativ snekkermann! :) Lurer veldig på om du kan legge ut "oppskrift" på tv-rammen? Eller kanskje du alt har gjort det uten at jeg fant den?

  Hei og hopp,
  fra Lite hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Tusen takk for den koslige kommentaren!
   Jeg vil gjerne dele "oppskriften" med deg:-)
   Da vi bygde den veggen TV´en henger på, visste vi allerede hvordan TV´løsning vi ville ha, så min mann bygget en nisje i veggen som var stor nok til å romme en stor flatskjerm (den vi har er 46tommer, så vi målte TV´er i den størrelsen for å forsikre oss om at vi lagde stor nok åpning). Deretter ble TV´en hengt opp med veggfeste inni nisjen. Kabler til høytalere etc.er trukket inni veggen slik at det ikke skal komme mange ledninger ut fra åpningen.
   Jeg har malt veggen inni nisjen svart slik at den tar minst mulig oppmerksomhet.
   Til slutt bestilte vi en ramme på mål fra et rammeverksted for å få en ramme som passet rundt kanten av nisjen. Det går an å lage slikt selv, men det er litt jobb å få det nøyaktig, så vi overlot den jobben til rammeverkstedet.

   Bare spør hvis du lurer på noe mer:-)

   Klem.

   Slett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)