lørdag 15. september 2012

Aubergine soverom!


Nå har jeg malt soverommet og er kjempe fornøyd. Nå er det et mye mer behagelig rom! Hvis noen vil se bilder av det gamle soverommet, kan dere gå inn her.


Her er noen bilder av det nye.Jeg malte veggene i fargen "mørk aubergine" og har brukt gult som kontrastfarge. Stolen er et loppis- funn fra forrige helg.

 

De fleste er vel enig i at TV ikke akkurat er der fineste møbelet i et rom, så når veggen bak ble malt mørk, tar den mindre oppmerksomhet. Den retro- radioen under hadde vi fra før, jeg synes den gyldne trefargen gløder til vegg- fargen nå. Nye gardiner måtte jeg ha til rommet, jeg ville helst hatt noe voldsomt og sprekt, men siden jeg måtte ha ekstra lange gardiner og det ikke er så mye utvalg i spreke lange gardiner, ble det disse beige. Får se om jeg manner meg opp til å sy selv en gang hvis jeg finner det riktige tekstilet. For å understreke den høye takhøyden, ble gardinene hengt opp rett oppunder taklistene.
Kisten foran sengen stod på loftet når vi overtok huset. Glad for det! Jeg var spent på hvordan det ville bli når vi beholdt den lyse tapeten og malte veggene rundt i en mørk farge, det er jo vanlig å gjøre motsatt, men jeg synes det funket. Hva synes du?

Skatoll ved siden som et alternativ til nattbord. Har noen et godt tips til "gjør det selv" sengegavl. så gjerne si ifra!

Sengeteppet kjøpte jeg på "Zara Home" på ferie i Frankrike. Synes det er så lekkert. Jeg har gitt opp å dandere sengen flott med puter hver morgen, så da hjelper det at sengeteppet har litt "bling-bling"- faktor.

Og til slutt et lite stemningsbilde. Fikk plutselig litt "gull-dilla", synes det matcher fint til aubergine.

Hadet bra for denne gang!


-Marte.


9 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint!!! Lunt og deilig!:) og fine bilder, som alltid!;) gull og aubergine er virkelig fint sammen! Litt gull i sengeteppet og, så d ble jo knæsj!:) .... Sengegavl fikser du vøtt! Du og mr

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Har tenkt på noe stofftrukket greier... D er bare d å finne noe fint... Og finne en måte å lage d på, kanskje du har noen tips? Kanskje vi ska ta en tur på stoff og stil snart? :-) eller loppis og se på tekstiler (hvis d er noen loppemarked snart).
   Klem.

   Slett
 2. ... Finnes mange ideer, j liker sponplate+skumgummi, trekt m stoff og evnt knapper/knotter så d blir sånn "boble" effekt! Forklarer når vi møtes! ;) klem, liv t

  SvarSlett
 3. Å så fint martemin :) hva med en gammel og kul dør? Eller det jeg snakket om, en «pimpet» sponplate med noen flotte lister rundt som innramming?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk tonemor! D var vel du som skrev denne kommentaren? Kunne jo vært kult me gulltapet innrammet...:-)

   Slett
 4. Du er så flink! Dette lkkte jeg skikkelig godt! Du blir god å ha når jeg en gang skal innrede :-) siljesøss

  SvarSlett
 5. Thank you! Gleder meg til du ska innrede hus en gang, blir Gøy å se stilen!

  SvarSlett
 6. Så smakfullt og fint du har det! Eg er litt lei alle lyse veggar og upersonlege interiør som eg ser rund omkring, om eg hadde hatt tid kunne eg godt tenkt meg å malt enkelte rom eller veggar i ein mørkare farge sjølv :-) Heime må ein ha det slik ein sjølv trives med, og ikkje gå etter det andre har, så fortsett med den flotte stilen din!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)