fredag 28. februar 2014

Bloggens look

Takk for kommentarene jeg har fått på innlegget om å forandre bloggens utseende

Jeg fikk mange gode  innspill!


Det er litt delte meninger.

Noen mente at tendensen med å ha hvit blogg er preget av trender, noe jeg selv også tror. Flere synes at hvit bakgrunn fremhever bilder og tar lite oppmerksomhet, noe jeg er delvis enig i. 

Allikevel synes jeg sort er fint som passpartout for bilder. Når en skal se på fargeprøver, skal en helst se de i en ramme som er sort eller grå for å få et riktig bilde av hvordan fargen er, jeg er av litt den samme oppfatningen med interiørbilder.


Noen mente jeg skal beholde bloggen slik den er, fordi det er anerledes, andre synes jeg med fordel kan forandre til hvit og gjøre det personlig. Kjøkkenbenken med kråke som matlagings-kamerat.


Det jeg synes er den beste grunnen til å ha hvit bakgrunn er at det er mer behagelig for øyet å lese svart på hvitt. På en annen side, er det ofte bilder og ikke tekst folk ser på en interiørblogg, jeg er selv "guilty at charged" der...


Utstoppede dyr går igjen i interiøret hos meg.Jeg fremdeles litt forvirret når det gjelder hvordan jeg skal forandre bloggen. Jeg ønsker å beholde originaliteten, men så vil jeg jo at så mange som mulig skal synes det er fristende å ta seg en titt rundt her inne og ikke flykter ut igjen med en gang. 


En liten fargeklatt, gir meg vårfølelse!Det kommer nok til å gå litt tid før jeg gjør noe med utseendet. 

På noen ting bruker jeg laaang tid i tenkeboksen!


Igjen, takk for alle innspill! 

Setter pris på enda flere synspunkter!


Ha en god helg!


Klem- Marte.
2 kommentarer:

 1. Hei.

  Det sorte gjør bloggen din spennende og orginal,
  hvitt gjør den klassisk og ordinær.

  Derfor Tror Jeg hvit bakgrunn vil nok omfavne flere lesere ; )

  SvarSlett
 2. Hei igjen.

  Enig med det du skriver i fht. sort "paspartou" som bakgrunn for bilder, da får bildene mer fokus. Bildene blir liksom mer "konsentrerte".
  Men jeg mener fortsatt at hvit tekst på sort/mørk bakgrunn er bedre for øyet - iallefall for mine øyne ;-)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)