onsdag 10. april 2013

Tivoli lampe

Tusen takk for alle kommentarer på innlegget om hvilke stoler jeg skulle velge!
Jeg blir så glad hver gang jeg oppdager en ny kommentar!
Nå har jeg bestemt meg (tror jeg). 
Eames stolene er veldig fine og tidløse, men det har gått litt inflasjon i de, så jeg har bestemt meg for å beholde de svarte, retro stolene. De tøffer opp kjøkkenet.
Når først stolene skulle byttes ut, måtte litt av tilbehøret rundt også justeres litt. Jeg fant fram min manns trommer fra loftet og pyntet med en vase med grener i, tenk nå er det vår! 

Tivoli-lampen kjøpte jeg på Fretex sist uke. Jeg synes Fretex har blitt stiv i prisen i det siste, men den lampen var det ingenting å si på. 359kr! Er ikke det veldig billig for en sånn?
Planen er å trekke den om så den passer i stuen, men inntil videre står den på kjøkkenet, synes i grunnen den var fin der også med den røde kanten som tar igjen fargen i vasen.






Vasen er min siste flamme, jeg er solgt når det gjelder trenden om farget glass!




I dag hadde vi veldig spennende besøk her i huset! Jeg kan ikke si så mye mer om saken nå, men det krevde litt ompynting og rose-bukett på bordet. 
Gjør meg ingenting å ha en unnskyldning for å kjøpe roser til meg selv:-)

God kveld til dere som leser!

Klem.


10 kommentarer:

 1. Dette kan man lett like! :) Kjempefint! Ja, jeg syns også Fretex har begynt å bli dyre nå. Jeg fant fler ting jeg ville ha, men når "smånips" koster 100 kr pr. stk så venter jeg heller på helgens loppis ;)

  Spennende at dere har hatt besøk! Tro om vi får høre mer om det en annen dag?

  Liker de røde detaljene dine - og for en KUL pute! Den er så stygg (unnskyld!!!)at den blir råkul!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig, jeg venter også mye heller på loppis enn å kjøpe dyrt smånips på fretex:-) Besøket kommer mer detaljer fra senere, har fått munnkurv inntil videre ;-)
   Hehe, jeg har øye for stygg-kule ting, klarer ikke holde meg unna!

   Slett
 2. Hei :) Dette var litt av et kupp! Datteren min kjøpte seg en lignende, defekt lampe for 500,- av konfirmasjonspengene sine. Mannen som skulle reparere den klarte å rote bort noen deler og nå står den derfor fortsatt defekt på loftet. Så utrolig stilige ekorn du har!! Jeg liker din kreative stil! Finfin fortsettelse på uken til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjedelig at han klarte å rote bort noen deler! Håper dere får fikset den, de er jo så kule! Ellers får dere sikkert solgt den igjen for en grei penge, utrolig hva folk kjøper (meg inkludert):-)

   Slett
 3. Så tøff lampe! Der gjorde du et kupp!
  Hvis trekket er originalt og i brukbar stand, bør du beholde det! Flotte retrostoler også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du sier noe der, er veldig fan av å ta vare på det originale, så jeg skal tenke meg godt om før jeg trekker den om, trekket er tross alt i god stand.

   Slett
 4. Hei! Så fine bilder og flott lampe, du har det kjempefint!
  Fin kveld til deg, klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! JEg vokser noen centimeter for hvert kompliment:-)

   Slett
 5. Hei!! Jeg har visst hatt en lang pause fra blogglesing jeg! ikke noe bevisst egentlig, bare blitt sånn! ;) men, SÅÅ heldig du var som fant en sånn lampe da!! Jeg vil påstå at 359,- er et varp i disse dager! du ass! ;) ....ble kult med de svarte stolene og!:D all in all...VERY NICE! du er så flink! at du har tid og ork osv, er jo for meg alltid et mysterium;) .....men uansett - fint hus!! Kanskje jeg bør passe på å få autografen din nå... før det tar helt av!! ;) klem fra meg - LT :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you:-) Hehe, du er nå morsom! Du har jo ikke vært her på en stund. Må komme på kaffe snart og det må jeg til deg også:-) Klem.

   Slett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)