mandag 30. juli 2012

Vips, så var jeg her...

Plutselig hadde jeg også hengt meg på denne blogg- trenden.
Har egentlig ikke vært så veldig fan av dette med blogging i utgangspunktet. Det er noe som blir så påklistret med det at alt skal virke så perfekt utad. En skal ha et strøkent hjem, lage perfekte cupcakes, bake verdens flotteste bursdagskake til ettåringen sin- som for øvrig ikke kunne brydd seg mindre. En skal være den perfekte mor og kone, selvrealisere seg selv og stille opp for andre. Kropp og sminke skal være i tipp topp stand og en skal helst være karrierekvinne i tillegg. Jeg vil jo helst være den beste versjonen av meg selv hele tiden. 


Når dette er sagt, så er jeg her nå likevel. Så får jeg se hvor mange innlegg jeg dedikerer til tipp topp ryddig hus og hvor mange som dreier seg om hybelkaniner og skittentøy (for det er det nok av). 

Det jeg synes er kjekkest å holde på med er interiør, dermed er det naturlig at denne siden vil dreie seg mye om det. Jeg og min mann har holdt på med husbygging og oppussing i et par år, så det vil nok komme noen bilder av huset vårt etterhvert.


Jeg er foreløpig ikke så dreven i dette med blogging, så jeg kommer helt sikkert til å forandre side-oppsettet mange ganger før jeg blir fornøyd!

Marte.2 kommentarer:

 1. Hei Marte!
  Vi skal til å totalrenovere hus og låve. Så det kan helt sikkert bli nyttig å følge litt med på bloggen din!
  Masse lykke til!
  Og hils en hau te Ingolf! :-)
  Hilsen Margot Drønen

  SvarSlett
 2. Hei Margot!
  Tusen takk! Så spennende med totalrenovering!
  Regner med du gleder deg til grunnarbeidet er ferdig og dere kan ta stilling til de gøye valgene om stil og utseende :-)
  Lykke til!

  Klem.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)