onsdag 1. august 2012

Hulen.

Som mange vet har jeg og min mann bygget på huset. Fra å være et hus på 110kvm med leilighet, er det nå mer enn dobbelt så stort og med enda en utleiedel.  Stuen vår har blitt en del større enn før. Tenkte jeg skulle vise noen bilder.

Jeg har blitt ganske mettet på at alt skal være hvitt, så det ville jeg gjøre noe med. Vi hadde lyst at hjemmet vårt skal være som en koselig hule vi kan krype inn i når vi vil bort fra omverdenen. Det endte opp med at vi har ganske mørke vegger i stuen, noe vi er kjempe fornøyd med!
Vi har tatt utgangspunktet i en tapet fra ”Designers guild” som både jeg og min mann forelsket oss i. En del leting i fargeviften og vi endte opp med en farge på veggene som matchet tapeten.Til de mørke veggene ønsket vi en så lys som mulig sofa som gikk an me småbarn i hus. Vi bestilte en modulsofa med hjørneløsning og sjeselong. En veldig behagelig sofa å se på TV i, samtidig som den ikke ser kraftig og ruvende ut. Med et gaupe- skinn slengt over og rosa pute i som tar opp fargen i tapeten gir det en rød trå i interiøret.


Vi ville gjøre noe flott ut av peisveggen. Engelsk peis er noe vi lenge har hatt lyst på. Rammet inn av den dristige blomster- tapten gir det et ganske voldsomt uttrykk. Stålpipen er ikke satt inn i peisen enda, så fyringen må vente, men den ser lekker ut likevel synes jeg.En av mange finn.no- besøk førte oss til to flaske- grønne stoler med tilhørende sofa. Kjempe fornøyd! Jeg elsker velur! 
Peisen med gipsramme er også er finn-kupp. Jeg er så fornøyd med peishyllen som kan fylles med mange herlige pynteting! 
NB. Vennligst se bort ifra gips- skjøten som ikke er sparklet enda. Det gjenstår litt arbeid inni veggen før det kan sparkles...

Friske blomster i vase er alltid fint å se på!
Jeg synes det blir så stor forskjell i stuen når jeg har friske blomster. Det ser med levende ut.

Det var der jeg hadde for denne gang. 
Håper dere likte det dere så. 


Ha en strålende dag!

Hilsen Marte.

6 kommentarer:

 1. Mathilde Kyllingstas20. august 2012 kl. 19:03

  Åi. Det var jammen fint! Du må bare komme på besøk og innrede hjemme hos meg også :)

  SvarSlett
 2. Jeg må faktisk bare si wow! Virkelig. Så utrolig gøy å se noe som ikke er hvitt og som alle andre. Dere tør jo virkelig å bare kjøre på med tapet og farger. Dette blir nok en veldig fin blogg å følge :) Her er det hvitt blandet med knallblått, litt tapet og etterhvert turkist barnerom. Lykke til med blogging :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Kjekt å få tilbakemelding på stil og fargevalg :)
   Skal ta en titt innom bloggen din og se også.

   Marte

   Slett
 3. Hei hei! Vi må bare si at vi er veldig veldig imponerte! Vi r vel sånn over gjennomsnittet interessert i interiør vi også. Dere har tatt dristige valg og har fått et utrolig tøft, smakfullt og kreativt hjem, og det skiller seg ut!

  Takk for at vi fikk se hjemmet deres:)
  Håper vi sees en gang:) Ingolf var jo en artig kar å ha med i bibelgruppa!!!
  Ellen-Marie og Anders (og de fire barna)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Takk for komplimenter! :)
   Jammen meg lenge siden vi har sett dere!
   Ingolf er ingen A4 person, nei :)
   Håper dere har det bra!

   Marte.

   Slett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)