torsdag 17. november 2016

Rosa bad!

Her var jeg igjen!
Har hatt en lang pause med bloggingen, men fant ut at eg skal begynne å blogge igjen, så dere som titter innom vil nok se meg litt oftere framover.
I det siste har jeg tatt fram malekosten og forandret noen vegger (igjen ja), så jeg tenkte jeg skulle vise hva jeg har holdt på med.
I dag vil jeg vise badet mitt. Det har trengt en liten oppussing. 
Det ble laget nytt for 10år siden, så hoved elementene som gulv, dusj, do etc. er fremdeles greit, men våtroms-tapeten hadde gått ut på dato i form av stygge skjøter og en litt utdatert look. Jeg ville få til en rimelig oppussing og det har vi klart!
Stygge skjøter ble kuttet og sparklet, deretter tok Ingolf på malerfilt/ finmønstret strie på veggene og til slutt løp jeg ut og kjøpte rosa maling!! Etter å ha gått amok på vegger og tak er altså dette resultatet. En stor forandring som har kostet lite!!


Ingolf (som til tider kan ha noen femi-nykker) gikk crazy med dekor spray og spraymalte et tidligere (skrekk og gru!!!) shabby chic speil med gull-spray.
En gammel settekasse har fått en ny funksjon som smykkehylle.Nytt dusjforheng gjør badet mer eksotisk. Jeg synes det grønne mot det rosa blir så delikat. Dørene som før var hvite gjorde mye med rommet når jeg malte de svart.


Rosetten i taket har også fått lide under Ingolf sin dekor spray fetisj, men det ble veldig bra!

I noen dager etter male- perioden, før jeg fikk vent meg til alt det rosa var jeg litt småkvalm. Etter at malings-lukten roet seg og jeg ikke var så høy på maling lenger er jeg kjempe fornøyd med det nye utseendet!

Håper du liker det!

Ha en fin kveld videre!

Klem- Marte.5 kommentarer:

  1. Du er en kunstner Marte. Det ble vakkert !! Hilsen Sv.m

    SvarSlett
  2. Hei dette var ett utrolig koselig bad med lun og god stemning. Har du fargekodene fortsatt?

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)