fredag 9. september 2016

Badekar i vinterhagen

Utenfor badet vårt har vi et rom på noen få kvadratmeter som er en slags vinterhage. Siden dette rommet kun har adgang fra badet og vi ikke har badekar i huset, syntes vi det var den perfekte bruken for dette rommet.


For å få et elegant uttrykk i rommet landet vi på badekar med løveføtter. 
For å passe til en panelvegg som var i rommet fra før, valgte vi panel på resten av veggene. Store vinduer for å få utsikt til de flotte trærne utenfor. Jeg valgte å male veggene og taket sort. Dette ble veldig lekkert til badekaret. Naturen utenfor ble rammet fint inn, de svarte veggene ble som et slags passepartout for naturen.
Litt stemningsskapende interiør hører alltid med. Planter er viktig i alle rom, det gir liv til rommet.

Blandebatteriet er messingfarget. Det er et lite rom, så de få gjenstandene som skulle inn i rommet kan godt gjøre litt utav seg. 
Jeg er veldig fornøyd med rommet! Som de fleste andre rom i huset, kommer jeg til å flytte på, legge til og endre på møblene i rommet, men det er er kjekt rom sånn som det er nå også.

Håper du liker det!

Marte.1 kommentar:

  1. Næmmen, så hyggelig! Alltid kjekt når det dukker opp et innlegg her. Ser ut som et deilig bad! Kul bruk av rommet. Badekar med løveføtter er superlekkert! Og mye finere enn vårt sjeleløse bad som vi nok må leve med noen år til.

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)