onsdag 20. februar 2013

Himmelseng


Vi (les: jeg) har fått oss himmelseng!
Soverommet vårt er stort med en takhøyde på 280cm, så jeg har hatt ønske om å lage noe for å gjøre det mer intimt rundt sengen.
Mannen var helt med på himmelseng- ideen og kom på en kul måte å designe det på. Han klatret rundt og hang opp gardinstenger etter fiske-sen fra taket, mens jeg stod og synset og pekte.


Jeg er litt flau over meg selv som har brukt blonde- gardiner, noe jeg er veldig ferdig med, men soverommet med sine aubergine- fargede og harde vegger tålte dette romantiske innslaget. Dessuten ble det helt gratis, siden jeg hadde noen gamle gardiner bortgjemt i et skap.


Nå mangler det bare litt styling med puter og stæsj, så er jeg helt fornøyd :-)


For å se før-bilder av resten av soverommet klikk her.


Klem fra Marte.
3 kommentarer:

 1. Åååå heldigen!!! Jeg skulle gjerne hatt en himmelseng... Kanskje en vakker dag:) Tusen takk for fine ord inne hos meg, det varmer. Ha en nydelig uke, klem Eline

  SvarSlett
 2. Maria Skafsgaard12. mars 2013 kl. 23:08

  Gøy med kreative løsninger, og kjempesmart å bruke om igjen. Selv om det er blonder. Hehe, du kan ta Marte ut fra blondene, men du kan ikke ta blondene ut av Marte!

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer. Nå skal det sies at himmelseng-løsningen gikk like fort ned som den kom opp. Når jeg så på himmelsengen fra noen vinkler minnet blonde-gardinene meg om hatten til stemoren i askepott, og man kan da ikke sove i en sånn hatt? hehe. Men vi har laget en sengegavl som vi er veldig fornøyd med :-)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)