mandag 14. januar 2013

Lyspære lampe

Nå må jeg bare skryte litt av min mann. I går lagde han en kjempe kul lampe! Jeg er skikkelig fornøyd med  kunstverket som nå henger over spisestuen og gjør den enda mer komplett. Rosetten i taket og de skinnende lyspærene står i fin kontrast til hverandre.

Lyspærene som er brukt er veldig store, det er de samme som brukes som gatelys mange steder.


Ha en flott kveld videre!

Setter veldig pris på kommentarer! :-)

Marte.9 kommentarer:

 1. Den var utrolig stilig :-) Dokke er så kreative og flinke med huset,og interiøret. Så er det en veldig koselig plass å nyte en kaffe ...

  mamsen.

  SvarSlett
 2. Stilig!
  Må nesten komme innom og se alle oppdateringene en dag, middagsbesøk sa du?
  hehe

  SvarSlett
 3. ååå! sååå kul!! :D flinke, snille mannen din!! ...... ja, dere er flinke (og snille!) begge to! :) vi kommer gjerne på besøk en kveld og hører alt om den kule lampa! ;) klem<3 lt

  SvarSlett
 4. Takk skal dere ha! Er veldig fornøyd:-) Han lagde en ny en i går, det vil visst ingen ende ta :-b
  Besøk skal bli alle mann! :-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Det er alltid så spennende å komme på besøk og se på alle de nye tingene dere har funnet på.Ny stemningsfull lampe denne gangen. Kry av dere. Svigermor

  SvarSlett
 6. Hei! Kjempefin lampe:) Jeg lurer på om glasset kan bli for varmt fordi pærene henger sammen? Og hvordan samlet dere alle ledningene i én (man får jo kjøpt lyspære-lamper man kan samle i en "bukett")? Takknemlig for svar:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk:-) Siden dette er veldig sterke pærer, er det kun en pære som lyser i midten, derfor blir det ikke for varmt, så det er kun en ledning. Resten av pærene er festet til fiske-sen i sokkelen (du kan se senen hvis du ser nøye på det øverste bildet) og er teipet sammen med elektrikerteip øverst på ledningen. En må passe på at det ikke er noen fiske-sener som henget inntil den lysepæren det er lys i, for da er det en risk for at den kan bli varm og ryke.
   Håper dette var til litt hjelp :-)

   Slett
 7. Hei!
  Hvor er pærene og tilbehøret kjøpt? Har letet lenge etter å kunne lage en slik lampe, så nå håper jeg på svar så også jeg kan få en slik flott lampe ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Pærene er kjøpt på en Expert butikk som skulle legges ned i Kristiansand... Vet ikke om de pleier å selge de til vanlig eller om de hadde letet de fram fra lageret... Det er kun lys i den midterste pæren. Det er en helt vanlig ledning m/sokkel som det er en lysepære i...Ellers er resten av pærene hengt opp etter sterk sen/fiskegøtt.
   Lykke til! :-)

   Marte.

   Slett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)