mandag 6. mai 2013

Gutterom

Plutselig var helgen over og en ny uke er påbegynt. Jeg har hatt en liten tørkeperiode på bloggen. Kreativiteten er litt laber for tiden, og da påvirker det bloggingen, men her er jeg igjen! :-)


Gutterommet til sønnen min er et rom som jeg har unormalt få idéer til. Vi har komt godt i gang med lofts- etasjen der gutterommet til toåringen skal være, så nå må jeg henge i med å finne ut hvordan jeg vil ha det, sånn at jeg etterhvert kan male og få det ferdig.


En tapet jeg liker godt er robot- tapeten til "Ferm living", lurer bare på:
Hvor fort blir en gutt for gammel for den tapeten?Tog-tapeten fra "ferm living" er også veldig fin og passer til en gutt som er vodsomt opptatt av kjøretøy. Ellers har vi jo den tradisjonelle måten:
Male hele rommet og pynte opp med wallsticker. Det lar seg fortere forandres enn en tapet.Til slutt et litt annerledes rom, jeg har så lyst på et turkis rom i huset, 
kanskje guttungen skal få gleden av turkise vegger?


Gutterommet er jammen ikke lett å bli klok på.Vet dere om noen nettsider med inspirerende, kule og annerledes gutterom?Blir hoppende glad for innspill!


Håper dere har hatt en god start på den nye uken!


Klem- Marte.

3 kommentarer:

 1. Hei Marte
  Takker så mye for din stemme i bruktduellen hos NIB, blir så glad for at noen liker mitt bidrag :)
  Elisabeth

  SvarSlett
 2. Blir spennende å se hva du lander på Marte, du er så flink og kreativ! Den robot-tapeten var min favoritt, kjempe tøff! :)Ha en flott dag!
  Klem Lena

  SvarSlett
 3. Hei
  Gutterommet ble jo kjempefint. Fargene er spenstige og samspiller fint. Jeg skulle gjerne hatt koden på den turkise. Ellers er min erfaring at hvis bare rommet er friskt og tiltalende så er allslags kule dingser viktigere for guttene enn spesielt design.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)