onsdag 13. februar 2013

Er du personlig?

Jeg har funnet en utrolig inspirerende blogg! Det er bloggen til Abigail Ahern.
Jeg fant den da jeg googlet "popular english blogs". Av og til blir jeg litt nyskjerrig på hva som skjer ute i den store vide bloggverdenen utenfor Norden også :-)
Det Abigail Ahern skriver føles bare så riktig.
Dagens innlegg handler om det å være personlig i interiøret sitt, ikke være så opptatt av hva som er inn og ut. Innred med ting du synes er fint og som betyr noe for deg! Det viktigste er jo at en selv skal trives i hjemmet sitt.


Jeg prøver hele tiden å innrede slik jeg (og min mann) synes er fint og ikke være så opptatt av hva som er inn akkurat nå. Når jeg følger med på andre blogger og ser på de nyeste trendene synes jeg det er veldig fint, lyst og delikat, og jeg begynner å tenke på alle de stilene vi heller skulle innredet med. Føler meg litt gal som har valgt mørke vegger og mørk tapet i stuen, men samtidig: Det er meg, jeg trives med det, det er så deilig å ikke henge seg opp i noe, som at vegger skal være lyse etc. En får jo faktisk ikke plass til ekstra mange møbler, selv om rommet virker større pga. lyse farger på veggene :-)


Dette bildet har min mann tatt. Det passer god inn i den reflekterende kaffe-drikkende stemningen jeg har inni meg akkurat nå :-)En interiør- tanke som surrer oppi hodet for tiden er å male takene i samme farger som veggene. Hvorfor skal tak absolutt være hvite? Jeg tror ikke de blir malt på ny med det første, bare tanken på å skulle ta ut alle møblene etc., men dere vet hvordan det er når noen idéer har begynt å kverne. :-)


Nå er jeg klar over at trender formes av økonomi, uroligheter, reaksjoner i etterkant av store historiske hendelser etc. derav er det naturlig at vi har en tendens til å falle for like ting, så trender gjenspeiler vel på en måte en slags felles sinnsstemning og personlighet?

Hva med deg? Får du til å innrede personlig, innenfra, sånn at interiøret gjenspeiler deg? Legg gjerne igjen en kommentar!


Klem- Marte.

3 kommentarer:

 1. Hei! Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! Hvis du har noen ideer/ønsker om en ny header, så kan jeg sikkert prøve å hjelpe deg? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Tusen takk for tilbudet! :-) Jeg tenker og tenker, men står litt i stampe når det gjelder header. Skal si ifra hvis jeg trenger hjelp når jeg har fått en viss anelse om hva jeg vil med headeren :-) Klem.

   Slett
 2. Hei! Er litt på utkikk etter bloggere på sørlandet og så fevennen reportasje- innlegget ditt på nib. Grunnen til at jeg ser etter sørlandsbloggere er for å spørre om det finnes et type bloggnettverk for bloggere på sørlandet feks på fb? Bor på Sørlandet, men er fra Stavanger og er derfor ned i en fb gruppe for bloggere fra Rogaland. Hadde vært kjekt å være med i noe sånn for å få kontakt med bloggere i nærheten ved tanke på bloggtreff eller andre ting. Kjenner du til noe sånn??
  Når det gjelder innredning, er det og blir det fort prrsonlig her i heimen fordi jeg ikke får helt til å bruke penger på å oppdatere stilen hele tiden. Samtidig har vi så mange gamle ting, så det blir veldig meg, siden jeg "alltid" har innredet med arvede ting og loppefunn:) noen trendy effekter er det vel allikevel, hehe:)
  Liker at du har valgt mørkt i stua!! Personlig stil heier jeg på!
  Fin kveld til deg.
  - gunstig hilsen Siw-

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)