søndag 7. oktober 2012

Smykkeskrinet mitt

Med disse bildene av badet mitt kom jeg i finalen i oktoberutfordringen til Nib. Det var kjempe gøy! Jeg prøver lykken igjen og blir med i en konkurranse hos Franciskas vakre verden der hun har konkurranser der en kan vinne forskjellige ting ved å legge inn bilde av forskjellige rom, blant annet bad.


Vi pusset opp badet for 5 år siden, altså mange stil-forandringer siden. Skulle gjerne pusset det opp igjen, men jeg kan leve med det en stund til. Selv om jeg har beveget meg noen skritt bort fra den romantiske stilen, synes jeg det er et must å ha smykker og sukkersøtt krimskrams til utstilling på badet. Velkommen for å ta en titt!
Skapet på veggen har jeg laget av et gammelt vindu som har vært i"gamle-huset". Jeg laget det for å skjule et lite dekorativt vannskap som er inni.
Er så glad i speilet som vi har kjøpt i Danmark!
Selfølgelig har jeg alltid en dorull liggende fint dandert på badegulvet, eller.... ;-)

Håper noe av dette falt i smak! 


Marte.14 kommentarer:

 1. Dere har det så fint :)Koselig blogg du har!
  Er det konkuranse på Nib?

  SvarSlett
 2. så gøy at du har "slengt deg på" konkurransen!!! .... du tar jo så knallfine bilder og vøtt! .... det med dorullen var kult!! ..... kjeeempefint bad - du har GOD sjans i den konkurransen ja! artig artig! (og så gøy at dere har fått begynt på loftet og da! skulle til å kommentere der da mobilen gikk tom for strøm og jeg skulle legge meg! ;) ) klem fra mæ, Liv T :)

  SvarSlett
 3. Silje: Takk! Det er konkurranse på Nib, ja. Har ingen forventninger om å vinne, men det var et greit påskudd for å få tatt noen skikkelige bilder, før vi vet ordet av det er jo alt forandret :-b

  Liv T: Som jeg styrte med dorull- bildet, hehe! Flyttet dorullen fram og tilbake leeenge! Artig med påbegynt loft! Gleder meg til jeg kan komme "inn i bildet" med maling og sånt! Foreløpig er det mest jobb for Ingolf der.

  SvarSlett
 4. Wow!! For et fint bad!! Digger det!

  Grattis med finaleplass, jeg stemte på deg! :)

  SvarSlett
 5. Er veldig stolt av deg Marte mi:)Du er imponerende dyktig <3
  Lykke til og Heia Marte!!
  Klem tante Gerd

  SvarSlett
 6. Badet ditt er rålekkert! Fortjener finaleplass! Er helt betatt av speilet ditt, kan jeg høre om merke og hvor du har funnet det?
  Mvh Vera

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Tusen takk! Jeg kjøpte speilet i en interiørforretning i Ålborg i Danmark for noen år siden. Jeg husker dessverre ikke navn på butikken og finner ikke noe merke på speilet. Jeg vet butikken finnes i Ålborg sentrum enda:-)

   Hilsen marte.

   Slett
 7. Så utrolig fint bad!!! Lekkert! Kan jeg spørre deg hva det er du har på veggen? er det fliser?:)likte fargen! prosjekt bad på gang ;)ha en fin fin kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   På veggene er det baderoms-tapet. Vi pusset opp badet i 2007, så tapeten begynner å bli noen år gammel. Jeg husker dessverre ikke navnet på den. Lykke til med baderoms-prosjektet! Det er veldig spennende å bevege seg utenfor fliser som mange velger nå for tiden:-)

   Slett
 8. Takk for svar. Ja, det er jo et hav å velge i. LIkte å godt fargene dine...jeg vil nemlig kun ha fliser på gulvet og synes det er vanskelig å finne ut hva veggene skal ha ;)

  SvarSlett
 9. Så flotte bildet! Nydelig blogg du har!
  Ha en fin dag! klem fra Vera

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!
   Blir så glad av fine kommentarer:-)
   Ha en fin dag du også!

   Slett
 10. Hei, fint bad, kan jeg spørre hvilket merke vasken er ?
  Mvh Trine

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen:-)